Lockdown pubquiz Noord Hollandse uitjes 

 

Het Coronavirus treft ons allemaal: sinds 15 maart is de Lockdown een feit. We kunnen voorlopig geen leuke dingen meer doen, een aantal saaie weken liggen in het verschiet. Kinderen die zich vervelen, ouders die thuis de boel draaiende moeten houden, geen gezellige vrijmibo’s meer… Het effect van de Lockdown is groot.

Een tijdelijke oplossing tijdens de lockdown

Daarom heeft Westfriese Bedrijfsuitjes een tijdelijke oplossing. Boek de ‘Lockdown pubquiz’! Een uitdagende, gezellige, leerzame en interactieve quiz boordevol leuke pubquizrondes. Naast de pubquizvragen passeren onder andere vele verrassende interactieve rondes de revue. Kortom: voor ieder wat wils!

De quiz wordt aangeleverd middels een draaiboek. Hier staan alle pubquizvragen en de antwoorden van de interactieve rondes in. Het pakket van de ‘Lockdown pubquiz’ wordt bij je thuis afgeleverd. De interactieve rondes staan op een CD of een USB stick die je op een muziekinstallatie of een laptop kan afspelen. Wijs een quizmaster aan en spelen maar! Normaal gesproken speel je een quiz in teams, maar nu ben je op jezelf aangewezen. Een extra leuke uitdaging aangezien iedereen lekker actief meedoet.

De quizmaster houdt de scores bij op het bijgevoegde formulier. Uiteraard is er voor de winnaar een leuk prijsje! Dus gooi even je zorgen overboord, ga gezellig met een klein groepje familieleden of vrienden om tafel zitten met een lekker hapje en drankje, en speel deze geweldige quiz! Dit spel staat garant voor een heleboel lol en hilariteit. Net wat we nodig hebben in deze barre tijden….

Speel de Lockdown Pubquiz in de veiligheid van je eigen woning

Naarmate de maatregelen strenger worden is het niet meer raadzaam om mensen bij je thuis uit te nodigen of naar anderen toe te gaan. Ook dan is het mogelijk om de Lockdown pubquiz te spelen. Nodig je vrienden, familieleden of collega's uit via een Skype groepsgesprek en speel deze geweldige quiz in de veiligheid van je eigen woning. Je kunt groepsgesprekken tot 50 man per keer gratis via Skype doen.

De prijs voor het quizpakket bedraagt € 39,50 inclusief 21% btw.

  • De quizspullen hoeven niet geretourneerd te worden en mag je houden.
  • Voor het aanleveren van de muziekbestanden kun je kiezen uit CD of USB stick.
  • Deze prijs is voor bezorgen in West-Friesland.
  • Westfriese Uitjes stuurt de quizspullen op naar je huisadres als je buiten West-Friesland woont. De verzendkosten bedragen € 8,50 per pakket.
  • Na betaling wordt het pakket binnen 2 dagen bij je thuisgebracht.

Het quizpakket is inclusief: compleet draaiboek met quizvragen en minimaal 6 interactieve rondes, CD of USB-stick met alle muziekbestanden, reiskosten Westfriese Bedrijfsuitjes voor brengen van quizspullen, prijsje voor de winnaar.

Idee!

Je kan dit pakket ook cadeau geven aan familie, vrienden, collega’s of andere bekenden die je een hart onder de riem wil steken. Geef een stukje ‘blijheid’ weg en verras mensen met dit originele en leuke pakket om het thuis nog gezelliger te maken! Indien gewenst kunnen we er ook een persoonlijk boodschap bijvoegen die het voor de ontvanger extra bijzonder maakt om dit pakket te ontvangen.

  

INFO blok 352px